hírlevél
név:
e-mail:
támogatók


galéria
Miss Fit 2011 - Döntő
Következő versenyző
Pozsonyi Zsolt
Kategória: Az év Prezentere - Eszközös Előadó - férfi
Intereten 1 szavazatot tudsz adni kategóriánkként.
SMS-t korlátlanul tudsz küldeni a 06-91-332-488 számra a versenyző kódjával . Minden sms 2 szavazatot ér.
Az sms díja: bruttó 155 Ft. (Az sms szolgáltató Ügyfélszolgálati száma: 06-1-371-4820).

SMS kód: presenter pozsonyi eszk


2009 januárjában Ausztráliából szereztem be az első TRX-em, úgy gondoltam, hogy a benne rejlő lehetőségeket érdemes a hazai közönséggel is megismertetni. Februárban már Brescia-ban vettem részt egy tréner képzésen, amit Fraser Quelch vezetett (a Fitness Anywhere képzési igazgatója), így a legjobbtól tanulhattam. Nyáron az Aerobicampen mutatkoztunk be a nagyközönség előtt, azóta minden nagyobb fitnesz rendezvényen jelen vagyunk egyre nagyobb standdal, egyre nagyobb sikerrel. Jelenleg, mint FT Corner találkozhatnak velünk a rendezvényeken.
2010 februárjában Barcelonában szereztem vezető instruktori képesítést. Ezután Magyarországon is elindíthattuk a nemzetközi TRX edzői képzéseket. Az elmúlt 1,5 évben több, mint 300 edzőt képeztünk.
A TRX edzésrendszer egyre több klubban van jelen csoportos edzésként és egyre több élsportolónk felkészülésének szerves része.
A legbüszkébb az edzőinkre vagyok, akik számos vidéki városban már sikeres funkcionális tréning termet üzemeltetnek és számos olimpikon, válogatott sportoló, csapat erőnléti edzőjeként tevékenykednek. Az edzőink élsportolók mellett sajátos nevelési igényű gyerekek, vakok és siketek fejlesztő foglalkozásaiba is nagy sikerrel építették be a TRX-et.
Egy átlagember (de élsportoló is) fittségi céljaihoz és preventív edzéséhez én a funkcionális edzésmódszerekben találtam meg a leghatékonyabb megoldást.
További infó: www.trxinfo.hu
www.firstbootcamp.hu
hirdetés
partnereink
aktuális háttérképek beállítás kezdőlapnak írj nekünk! impresszum médiaajánlat