hírlevél
név:
e-mail:
támogatók


galéria
Miss Fit 2011 - Döntő
Következő versenyző
Cseresnyés Bea
Kategória: Az év Prezentere - Body & Mind - női
Intereten 1 szavazatot tudsz adni kategóriánkként.
SMS-t korlátlanul tudsz küldeni a 06-91-332-488 számra a versenyző kódjával . Minden sms 2 szavazatot ér.
Az sms díja: bruttó 155 Ft. (Az sms szolgáltató Ügyfélszolgálati száma: 06-1-371-4820).

SMS kód: presenter csbea bm

Cseresnyés Beáta lassan 18 éve tevékenykedik a fitnesz-welnesz területén. Master trainer, nemzetközi prezenter, 2008-ban az év prezentere (B and M kategória), 2009-ben az ELITE kategória női második helyezettje.

Tanulmányait egy ideig párhuzamosan, a sport és a közgazdaságtan-turizmus irányában végezte, melyet most a fitnesz piacon létrehozandó céljai megvalósításához használ fel sikeresen.

Bea egészen picike, 2 éves kora óra tornázik.

Általános iskolában kitűnő tanuló és többszörösen kiemelt diák, több verseny győztese. A sport terén már itt kiemelkedett társai közül.
Középiskolai érettségije kitűnőre sikeredett, felvételi nélkül került a Budapesti Gazdasági Főiskolára, ahol turisztikai közgazdász diplomát szerzett. Ezzel párhuzamosan az ELTE-n folytatott EU-s tanulmányokat.

Diplomamunkáját az akkoriban meginduló welnesz turizmusból írta, melyet Wellness Management tanítói és jegyzetírói munkája miatt le is védetett.

Angol és német felsőfokú nyelvvizsgákkal rendelkezik.

Főiskolai évei alatt több ösztöndíjat is kapott, köztük éveken át a Magyar Köztársasági Ösztöndíjat, valamint az Európai Közigazgatási és Képzési Ösztöndíjat és az EU-s ERASMUS-t.

Munkája során, a minisztériumi szektorban nemzetközi ügyekkel foglalkozott, valamint az Európai Bizottsággal tartotta a kapcsolatot.
Munkájáért miniszteri dicséretben részesült.

Mindeközben számos képzést végzett el a fitnesz-welnesz területén, nagyon jó eredményekkel.

Saját nemzetközi koncepciója, a Body-Balls Koncepció nagyon sikeres mind a lakosság, mind a szakma körében – a mozgásrendszerek kifinomultak, ugyanakkor kemények, hajtósak is – bámulatos eredményekkel.

BODY-BALLS KONCEPCIÓ

Az országban mintegy 150-200 eszközhasználatra képzett tanár működik.

2011-júliusától, Innovatív oktatási rendszerükkel azokat a tanítványokat emelik ki, akik
a Body-Balls Koncepciót HIVATALOSAN képviselik, így a vendégek egyértelműen tudják, hogy eszközhasználóval vagy magas minőségű, a technikát profin oktató kollégával állnak szemben.

A program hatékonysága vitathatatlan.

A turnék, fellépések és a vendégórák is egyértelműen bizonyítják a módszer hatékonyságát.

A Body-Ball COMPLEX 600 kaloriás, intervall jellegű edzésforma, funcionális gyakorlatokkal, has fókusszal. Core training, hatékony szálkásító, tartásjavító és mozgásfejlesztő óra. A program során 45%-ban vagyunk zsírégető tartományban!!!

A Body-Balls MOVE egy másik gyöngyszem: lassabb habitusú zenére elegáns, de erőteljes mozgássorok. Core training funkcionális gyakorlatokkal, művészi megoldásokkal. 300-400 kaloriás edzés, 55%-ban a zsíérgető tartományban.

Mindezt a Body-Ball-okkal és a speciális, világszinten is egyedi BODY-BALLS HÁTTÉRTECHNIKÁVAL.

Beáék két, speciális célcsoportos mozgásprogramja a Body-Balls for Pregnants (Pocakostorna) érthető, hogy miért ) és a Body-Balls Best Age (Senior Program)

A Body-Balls COMPLEX a 2011. november 27-i TESCO FittArénán nagyszínpadi
NYITÓ ÓRA, legalább 1000 Body-Ball-lal.
A Body-Balls MOVE a Body and Mind terem délutáni ékessége lesz.


Bea iskolájának, a System 4 Life-nak másik fókusz programja, amolyan testvérprogram STRIKE ZONE.

STRIKE ZONE

Bea a Strike Zone Programcsoprtot iskolájába azok összetettsége és eleganciája miatt választotta be. Saját testsúlyos edzés, abdominál training. Egy Strike Zone óra alatt 3000-3500 hasizom kontrakcióra is sor kerülhet.

Létrehozója egy olasz master trainer. A világszinten is sikeres koncepció Magyarországon is egyre népszerűbb – a tartalom és forma harmóniája teremtődik meg
a programban.
Férfiaknak is közkedvelt csoportos órája, hiszen a náluk a váll és a derék tónusa lesz hihetetlenül kimunkált.
A nőknél a derék és csípő körfogata csökken és a has tónusa válik erősebbé, gyönyörű sziluetted adván nekik.
Sajátos szintentartó képzési rendszerével ez a program is tartósan szavatolja a minőséget, melyet az oktatók a vendégek felé nyújtanak.

A Strike Zone Koncepció fő eszközei a MO.MA.-k (Mozgás Managerek), melyek súly nélküli korongok (2 db). A tetejük tapad, az aljuk csúszik. Az eszközök Enrico Olivieri, Strike Zone Programgazda saját fejlesztései. Az eszközök gyártása manuálisan, az ő felügyelete alatt történik , ezért az egész még különlegesebb…

A 2011- november 27-i TESCO FittArénán 1000 pár koronggal mutatjuk be a Strike Zone-t Bea fitnesz és prezenteri munkája során kb. 10.000 órát tartott már meg, ezek közül kb. 3000 Body-Balls Koncepciós óra.

Felnőttképzési intézményét néhány éve alapította. Itt egy speciális oktatási szisztémával képezik a kollégákat magas minőségű, eredményes munkára.
Bea a Strike Zone Idea hazai master trainere, iskolája pedig a Strike Zone programok magyarországi felelőse.

Neves szakmai lapok publikátora, több internetes portál tanácsadója. Az évek során többször jelent-jelenik meg a televíziós-rádiós médiában és magazinok címlapjain.

Több saját kiadású DVD-je népszerű mind a szakma, mind a lakosság körében.
Két kisgyermek édesanyja, a második gyermeke még egészen aprócska… 

Hitvallása:

„Az élet túl hosszú ahhoz, hogy ne hozzunk létre valami olyat, amivel másokat is segíthetünk!”

Részletes önéletrajz:
http://www.cseresnyesbea.hu/index.php?mid=2

Weboldal:
www.cseresnyesbea.hu, www.systemforlife.com

Facebook!
hirdetés
partnereink
aktuális háttérképek beállítás kezdőlapnak írj nekünk! impresszum médiaajánlat