hírlevél
név:
e-mail:
támogatók


galéria
Miss Fit 2011 - Döntő
Következő versenyző
Bánkuti Gabriella
Kategória: Az év Funkcionális Trénere - női
Az Év Testépítője kategória Támogatója és szakmai referense:
www.shop.builder.hu
www.body builder.hu

BÁNKUTI GABRIELLA

Intereten 1 szavazatot tudsz adni kategóriánkként.
SMS-t korlátlanul tudsz küldeni a 06-91-332-488 számra a versenyző kódjával . Minden sms 2 szavazatot ér.
Az sms díja: bruttó 155 Ft. (Az sms szolgáltató Ügyfélszolgálati száma: 06-1-371-4820).

SMS kód: presenter gabriella funkc


Sziasztok bemutatom Bánkuti Gabriellát!

Sokan nem is gondolnák, hogy kis hazánkban a fitness területén milyen kimagasló eredményeket érnek el sportolóink. Az egyik ilyen kiváló – ha nem a legkiválóbb – női versenyző Bánkuti Gabriella. A sikereket több éve halmozza –kezdetben hazai, majd nemzetközi szinten.Több mint 24 éve, 6 éves kora óta foglalkozik sporttal Gabi. Kezdetben 4 és 19 éves kora között versenyszerűen atletizált, szertornázott, majd megismerkedett a küzdősportok világával, a ritmikus sportgimnasztikával és a versenytánccal.

Ezt követően 19 éves volt mikor először belépett egy edzőterembe, ami attól kezdve a második otthonává vált. Nem is sokkal később 6 hónap kemény edzést követően még 20 évesen részt vett a Magyar Bajnokságon, ahol 3.helyezést ért el.
Itt kezdődött Gabi felfelé ívelő pályája a fitness és fitness forma kategória világában. Ettől kezdve sorra nyerte a hazai és nemzetközi versenyeket, nem kis elismerést kivívva a szakmában. Évről – évre jobb formát hozott, így 2006.-ban nemzetközi
fitness abszolút bajnok lett. Majd többszörös Magyar Bajnok, és Magyar Kupa Bajnok.
2006-ban megkapta a Kaposvár város legjobb sportolója címet.

Több Magyar Bajnokot, és Magyar Bajnoknőt nevelt ki. Közülük talán a leghíresebb Oláh Noémi, aki a fitnesz modell kategória koronázott és verhetetlen Magyar és nemzetközi királynője.
Személyi edzőként 2000 óta dolgozik. Legszívesebben a mozgásszervi rehabilitációt, kisebb testi fogyatékosságok korrigációját végzi szívesen, önállóan, vagy kezelőorvosokkal egyeztetve, (de természetesen az alap személyi edzés is az élete része). Ehhez tartozó tudását a Mosdósi Kórház Idősek otthonában szerezte, ahol 67 idős ember mozgáskoordinációjával, rehabilitációjával foglalkozott.Budapestre 2006 őszén költözött.Itt folytatta személyiedzéseit, és rehabilitációját. Jelenleg az Újpalota Fitness és a Fitness Factory edzőtermekben mesteredzőként tevékenykedik.
Tudását az IwI iskola keretein belül a testépítő szakág vezető tanáraként 2007óta adja át. Ő írta a testépítés és fitness jegyzetet is.
Munkája része ezen kívül a speciális gyakorlatok tanítása az edzőteremben, illetve a a táplálkozás, táplálékkiegészítés magas szintre emelése, és ennek az oktatása is.
Jelenleg a Gflex funkcionális tréning oktatója, A Gflex Expert Team kiemelkedő csapatának oszlopos tagja és vezetője.
hirdetés
partnereink
aktuális háttérképek beállítás kezdőlapnak írj nekünk! impresszum médiaajánlat