hírlevél
név:
e-mail:
támogatók


galéria
Miss Fit 2011 - Döntő
Következő versenyző
Varró Gyula
Kategória: Az év Prezentere ELITE - férfi
Intereten 1 szavazatot tudsz adni kategóriánkként.
SMS-t korlátlanul tudsz küldeni a 06-91-332-488 számra a versenyző kódjával . Minden sms 2 szavazatot ér.
Az sms díja: bruttó 155 Ft. (Az sms szolgáltató Ügyfélszolgálati száma: 06-1-371-4820).

SMS kód: presenter varrogy elite


VARRÓ GYULA

AZ ÉV PREZENTERE 2006

A rendszeresen testmozgás megváltoztatja az életünket!
Edzünk vidáman!

Képviselt iskola:
Fitness Company / Step Performance

Gyula óráinak mindig is volt egy egyedi hangulata – a magával ragadó koreográfia, a kreatívan választott és ügyesen variált zene, a személyes kisugárzás, az összetartozás érzése, a fizikai teljesítmény és az "előadás" egyben az edző és a csapat részéről egyaránt: ez az, amiért szívesen látogatják az óráit a szórakozva, jó hangulatban, vidáman edzeni vágyók. Ezt az élményt sikerült megragadnia a Step Performance, Aerobik Performance, Body Toning Performance és Performance on Bikes elnevezésekkel.

Mindig közel állt hozzá a sport és a vidámság, és magával ragadó színészi képességeit kamatoztatva erre másokat is eredményesen tud motiválni. Örömét leli abban, ha egy egykedvűnek induló napot vidámabbá tehet mások számára, vagy ha egy átdolgozott munkanap utáni fáradtságból kellemes aktivitást varázsolhat a vendégei életébe. Szerencsésnek mondható, mert azok közé tartozik, akik azt gyakorolhatják, amit szeretnek, és amiben tehetségesek.

A gyerekkori BMX banditás korszak után a sportot, a futást a Csepel SC Atlétikai Szakosztályában szerette meg és fejlesztette verseny szintre. 1995-ben egy barátja meghívására vett először részt aerobik órán. Az óra hangulata, a zene és a mozgás harmóniája már akkor megragadta fantáziáját, olyannyira, hogy elhatározta, kipróbálja magát ezen a téren is. 19 évesen kezdett aerobik órákat tartani stúdiókban. Főbb állomások:A rendszeres gyakorlás, az oktatók és vendégek visszajelzései meghatározók voltak szakmai fejlődése szempontjából. Gyula 1998-ban vett először részt a Fitness Company őszi kongresszusán, ettől kezdve rendszeres professzionális tréningek, szakmai továbbképzések sorozata vette kezdetét életében.

1999 - Fitness Company - IFAA Hungary Aerobik oktató
1999 - Fitness Company - IFAA Hungary Step Aerobik oktató
2000 - Fitness Company - IFAA Hungary SpinRacing edző
2000 - Fitness Company - IFAA Hungary Personal Trainer
2001 - Fitness Company - IFAA Hungary Aero-Kickbox oktató
2002 - Schwinn Indoor-Cycling trainer
2002 - Polar Own-Zone edző
2003 - Johnny G Spinning instructor
2003 - Fitness Company - IFAA Hungary Aerobik edző
2005 - Fitness Company - IFAA Hungary Dimitris Koutras Advanced Step mester-kurzus
2006 - Fitness Company - IFAA Hungary Cyrill Lüthi Aero Dance mester-kurzus
2007 - Fitness Company - IFAA Hungary 3/4 Wellness Step


Gyula tehetségére a tanfolyamok során Pati Nagy Attila és Korényi Krisztina figyelt fel először. Ők adtak lehetőséget arra, hogy a Fitness Company rendezvényein fellépjen - ez magával hozta az országos ismertséget, más rendezvényeken való fellépést is.

1999 - évente ismétlődő országos aerobik, fitnesz és wellness rendezvények óraadó tanára, prezentere

IFAA kongresszusok
Nike Kongresszusok
12 órás Aerobik Maratonok
FittAréna

Veszprémi és Debreceni Aerobik Fesztiválok

2005 - nemzetközi aerobik és fitnesz rendezvények előadója (Enjoy Aerobic Marathon,

Marosvásárhely; Vajdasági Aerobic Turné 2006; Festivalul Femi Sport Enci

Wellness, Csíkszereda, a Román Nemzeti Sport-szövetség szervezésében)

2006, 2007, 2008 , 2009, 2010 , 2011 a Coca-Cola Beverages (Magyarország) Kft. támogatásával megvalósuló országos, 40 helyszínt érintő fitnesz stúdió turnék vezető edzője
2006, 2007, 2008 , 2009, 2010 , 2011 jelőlték "Az Év Presenterének"
2006 "Az Év Presentere"

2002 óta Gyula az IFAA Fitness Company tanfolyamain tanítani is kezdett, azóta a tanári csapat tagjaként Step-, és SpinRacing tanfolyamokat tart leendő edzőnek.

A táplálkozás, életmód és testmozgás terén aktív szervezetek mellett tanácsadóként is közreműködik. Gyakorlata és élettapasztalata alapján azt vallja, hogy az aktív életmód, a rendszeres mozgás minden ember életének részét kell, hogy képezze az egészség megőrzése érdekében. Az elkényelmesedett, felgyorsult világban erre különösen nagy figyelmet kell fordítani, és Gyula több szakmai szervezettel karöltve szeretne ebben is segíteni a mozogni vágyóknak – fitnesz termekben, tömegsport rendezvényeken, munkahelyeken, otthonokban egyaránt.

2005 – a Coca-Cola Magyarország Testébresztő programjának nagykövete

2006, 2007, 2008 - Táplálkozás, Életmód, Testmozgás (TÉT) Platform fitnesz tanácsadója

Személyiség jegyei, a precizitás, pontosság, széleskörű szakmai érdeklődés, kreativitás, önállóság, terhelhetőség, lendületesség, vidámság, együttműködési készség, és a csapatmunka segítik mindennapi munkájában.

A csapat: Gábor, Tamás, Szilvi, PNA, F1, Szandi, Kazi, Zsó, Tibi – és mindenki, aki visszajelzést ad a honlap tartalomra, órákra, kommunikációra, motivációra vonatkozólag, hogy folyamatosan javíthassuk a szolgáltatás minőségét.
hirdetés
partnereink
aktuális háttérképek beállítás kezdőlapnak írj nekünk! impresszum médiaajánlat