hírlevél
név:
e-mail:
támogatók


galéria
Miss Fit 2011 - Döntő
Következő versenyző
Sárig Hajnalka
Kategória: Az év Prezentere - Body & Mind - női
Intereten 1 szavazatot tudsz adni kategóriánkként.
SMS-t korlátlanul tudsz küldeni a 06-91-332-488 számra a versenyző kódjával . Minden sms 2 szavazatot ér.
Az sms díja: bruttó 155 Ft. (Az sms szolgáltató Ügyfélszolgálati száma: 06-1-371-4820).

SMS kód: presenter sarigh

Sárig Hajnalka Okleveles Iyengar jóga oktató (introductory level2)

Iskolai végzettségek:

2006-2009 Iyengar jóga Introductory level 2
2004-2005 Birthlight kismama-jóga, babás jóga oktatói
2006 -május IFAA Spinracing oktatói
2004 IWI Wellness Tanácsadó
2004 IWI Wellness Manager
2003 IWI Jóga oktatói
2000 IWI Személyi edzői
1998-2000 TFTI aerobic edző, testépítés és fitness edző

Mozgás, aktivitás, egészség, harmónia, belső egyensúly, mosoly, emberek - mindig is fontos részei voltak az életemnek. Ritkán adatik meg, hogy az ember munkája és hobbija egybe esik. Nekem szerencsére igen, azt csinálhatom amit legjobban szeretek.

2000-ben ismerkedtem meg először a jógával. Felemelő élmény megtapasztalni a test üzeneteit, érzeteit, áramlásait, fájdalmait, figyelni tudatosan minden kis mozzanatra és általa megtanulni kezelni a lélek szenvedését, az elme hullámzását, az élethez való hozzáállásunkat megváltoztatni. Egyszerűen fantasztikus! Életem mindennapi részévé vált a jóga. Nemcsak anatómiai, fiziológiai hatását szeretném kiemelni, hanem a tudatra gyakorolt mély hatásait is.

2003-ban találkoztam először az Iyengar jógával. Magával ragadott a módszer precizitása és az egész rendszer felépítése. Az első gyakorlásnál éreztem, hogy ez az, amit kerestem és amit szeretnék gyakorolni, majd átadni a tudásomat a tanítványaimnak.A segédeszközök használata lehetővé teszi, hogy minden ember teljesen individuálisan tudjon gyakorolni, a saját lehetőségeit illetve nehézségeit figyelembe véve.

"a jóga szilárdságot ad a testnek, világosságot az értelemnek és tisztaságot a szívnek. A jóga által megjelenik a nyugalom."
BKS IYENGAR

Mottó:
Hozz világosságot és a rossz egy szempillantás alatt eltűnik. Építsd fel jellemedet és nyilvánítsd ki igaz, sugárzó, fénylő, örök-tiszta természeted és ébreszd fel ezt mindenkiben, akivel csak találkozol.(Vivekánanda)
hirdetés
partnereink
aktuális háttérképek beállítás kezdőlapnak írj nekünk! impresszum médiaajánlat