hírlevél
név:
e-mail:
támogatók


galéria
Miss Fit 2011 - Döntő
Következő versenyző
Balázs Krisztina
Kategória: Az év személyi edzője - női
BALÁZS KRISZTINA

Intereten 1 szavazatot tudsz adni kategóriánkként.
SMS-t korlátlanul tudsz küldeni a 06-91-332-488 számra a versenyző kódjával . Minden sms 2 szavazatot ér.
Az sms díja: bruttó 155 Ft. (Az sms szolgáltató Ügyfélszolgálati száma: 06-1-371-4820).

SMS kód: presenter krisztina

16 éve tevékenykedek ezen a területen, 12 évvel ezelőtt fogtam először súlyokat a kezembe. Végigjártam én is az utam, amíg személyi edző lettem. Alakformáló órák, step-aerobik, csak első gyermekem születése után kóstoltam bele a testépítés világába. A gyorsan mutatkozó eredmények szárnyakat adtak, a „hobbybodysból” évek alatt, meggyőződéses testépítő lettem.

Testépítés ésszel, talán ez a mottóm is lehetne, hiszen a berozsdásodott izületekkel rendelkező nagyi, a térdműtéten átesett üzletember, de a fiatalabb korosztályhoz tartozó vendégek is nagymértékű odafigyelést és megalapozott edzéstervezést igényelnek. Személyi edzés: valóban személyre szabott, kliséktől mentes, a Kliens adottságait, céljait és habitusát figyelembe vevő foglalkozás, lehetőség szerint sok mosollyal fűszerezve. Kitágítani a vendégem életterét, megmutatni, hogy olyan dolgokat képes elérni, amire csak álmaiban gondolt.

A szabadidő sporton túl, a testépítés is egy szakma, ami magában rejti a sérülésveszély kockázatát, ha rosszul fognak hozzá.

Tanítani, bátorítani, inspirálni! A hosszútávú személyi edzés nagyszerűsége ebben is rejlik. Melletted állok, minden mozdulatod figyelemmel kisérem, annyi tudást adok át neked gyakorlatban és elméletben egyaránt, amennyi lehetséges. Megpróbálom kihozni belőled a rejtett tartalékokat, hogy céljaidat minél hamarabb elérd. Nagy hangsúlyt fektetek a gyakorlatok, precíz, a sérülés lehetőségét elkerülő kivitelezésére.Az étkezés kulcsfontosságú, körülbelül 60-70%-ban felelős, az eredmények elérésében, éppen ezért a személyi edzés magában foglalja a céloknak, testalkattípusnak megfelelő étrend ismertetését.

Nap, mint nap találkozom olyan vendégekkel, akik tudatosan keresnek trénert a hát- és derékfájdalmaik enyhítésére ill. meglévő gerincferdülésük speciális, edzéssel történő kezelésére, és olyanokkal is, akik nem is tudnak egészségüket veszélyeztető gerincproblémáikról. Gerincünk állapota alapvetően meghatározza testünk egészségügyi állapotát, komfortérzetünket. A mai civilizált életünk magában hordozza a problémák kialakulását, de speciális edzéstervezéssel megelőzhető, sőt, az orvos illetve gyógytornász hatáskörét nem figyelmen kívül hagyva, kezelhetőek ezek a betegségek.

Gerinctrénerként fontosnak tartom, hogy az általam írt edzésterv, a formai és kondicionális változásokon túl, ezzel a területtel is foglalkozzon. Térdműtéten, esetleges térdsérülésen átesett, vállsérüléssel küszködő ill. egyéb izületi problémákkal rendelkező vendég edzéstervezését is felelősségteljesen vállalom. Miért csinálom? Elhivatottság és a csillogó szemek miatt, amit akkor látok, amikor a vendég örömmel újságolja, az átélt változásokat.

Ismerd meg magad, ismerd meg a tested! A változás nem marad el.
Az úton te jársz, lépéseid biztonságát, én garantálom!

Okleveles személyi edző - IFAA (Fitness Company)
Személyi edző, szakedzői diploma - IFBB (International Federation of Body Building)
Okleveles gerinctréner - Fitline Education
Tel: 06 70 3646129 / e-mail: krisztinabalazs@ifbboktatas.hu
hirdetés
partnereink
aktuális háttérképek beállítás kezdőlapnak írj nekünk! impresszum médiaajánlat