hírlevél
név:
e-mail:
támogatók


galéria
Miss Fit 2011 - Döntő
Következő versenyző
Fűzy Gábor
Kategória: Az év Prezentere - Body & Mind - férfi
Intereten 1 szavazatot tudsz adni kategóriánkként.
SMS-t korlátlanul tudsz küldeni a 06-91-332-488 számra a versenyző kódjával . Minden sms 2 szavazatot ér.
Az sms díja: bruttó 155 Ft. (Az sms szolgáltató Ügyfélszolgálati száma: 06-1-371-4820).

SMS kód: presenter fuzyg bm

A TF-en szerzett testnevelő tanári diplomát, majd számos egyéb oklevéllel és tanulmánnyal bővítette tudását a világ legjobb mestereitől tanulva Pilatest, kineziológiát, rehabilitációt, erőfejlesztést és táplálkozást. A Pilates Institute magyarországi Mestertanára, Igazgatója, erő és kondícionáló edző, táplálkozási tanácsadó.

10 év versenyszerű atletizálás után a fitnesz területén kezdte el kamatoztatni megszerzett tudását, ahol több mint 10 évnyi tapasztalatot gyűjtött, jelentős eredményeket elérve a Fitness és Spa iparban. Edzett híres film producereket, testépítőket, sportolókat, személyi edzőket és olyanokat, akik egy egészségesebb testet és életmódot szeretnének elérni. Elhivatottságából adódóan, előadásokat tartott világszerte az egészséges életformáról.

A hazai Pilates életben úttörő munkát végezve elérte a Pilates akkreditáltságát, mind a Felnőtt képzésben, mind az Egészségügyben. Folyamatosan együttműködve a Magyar Gyógytornászok Társaságával fűzi szorosabbra a Pilates és a gyógytorna kapcsolatát, amelynek jelében a 2008-2009-es tanévtől a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar, Zalaegerszegi Képzési Központjában vezetésével a Pilates mint oktatott tantárgy szerepel a főiskolai hallgatók tematikájában. Ez év őszén pedig, mint az egyik főszervező közreműködött az első Magyarországi Nemzetközi Pilates és Jóga nap megszervezésében, ahol többféle irányzat amatőr és profi képviselői mélyíthették tudásukat és ami nagy sikert aratott a résztvevők között.
Ezen túlmenően rendszeres, kedvelt előadója hazai és nemzetközi rendezvényeknek.

"Egy gerincsérülés keretében ismerkedtem meg először Pilates mozgásokkal. Ez segítette a teljes felépülésemet, majd az évek során, konferenciákon és órákon való részvétellel világszerte, bővítettem ismereteimet. 2003-ban találkoztam Michael Kinggel és akkor ismerkedtem meg a Pilates Institute módszerével. Ez drasztikusan megváltoztatta a véleményem a fitneszről, a személyi edzésről és a Pilatesről. Azóta is ezt használom a programjaim alapjaként, és így az elvégzett munka sokkal eredményesebbé vált. Jelenleg a munkám egyik célja, hogy minnél többen és jobban megismerjék a Pilates technikát, (illetve, hogy miről is szól ez a technika valójában) és az őt megillető helyre emelkedjen hazánkban is."

"Erősebben evezni nem segít, ha a csónakod rossz irányba halad." - Kenichi Ohmae
hirdetés
partnereink
aktuális háttérképek beállítás kezdőlapnak írj nekünk! impresszum médiaajánlat