hírlevél
név:
e-mail:
támogatók


galéria
Miss Fit 2011 - Döntő
Következő versenyző
Szentgyörgyi Romeo
Kategória: Az év Prezentere ELITE - férfi
Intereten 1 szavazatot tudsz adni kategóriánkként.
SMS-t korlátlanul tudsz küldeni a 06-91-332-488 számra a versenyző kódjával . Minden sms 2 szavazatot ér.
Az sms díja: bruttó 155 Ft. (Az sms szolgáltató Ügyfélszolgálati száma: 06-1-371-4820).

SMS kód: presenter szromeo

Szentgyörgyi Romeo aerobic világ- és európabajnok a legendás Pécsi Sasok tagjaként, profi személyi edző, testnevelőtanár, aerobikedző, Polar ownzone edző és azon kevesek egyike, aki képzett aqua oktató.
Órákat ad és edzéseket tart az ATSA Fitness Klubban, a MOM Wellnessben, emellett életmód tanácsadója a McDonald’s étteremhálózatnak.

Közel 30 éves sport tapasztalatát hasznosítja és adja át az egyéni edzések, személyi edzések, csoportos foglalkozások vagy speciális trainingek, boxedzés, outdoor-, circuit treningek, streching közben, melyek nem csak a testmozgásról, hanem táplálkozási-, életviteli tanácsokról, egészségügyi felmérésről is szólnak.

Az aerobicórái egyik legfontosabb elem a zene. Vallja, a zene adja meg a ritmust, teremti meg a hangulatot. De Romeo a zene mellett a vendégekre és a körülményekre is figyel, az időjárásra, a hangulatra, a vendégek erőnlétére, igényére, testalkatára. Így nincs két egyforma óra. A változatosság segít abban, hogy a sport minden percét élvezetessé tegye és Ő maga is élvezze.

Romeo 10 éve tart nagy sikerrel tart latin tánccal egybekötött aerobic órákat, amely amellett, hogy különleges, a legtöbb embert mozgásra csábítja, azokat is, akik nem rendelkeznek tánctudással, hiszen egyszerű és könnyen elsajátítható mozgásforma ez. A latin aerobic magával ragadó hangulatának és szórakoztató koreográfiájának köszönhetően észrevétlenül dolgoztatja meg az egész testet és változatossá teszik a mozgást. Bár nem a tánc a fő profilja, mégis tavaly és idén is latin aerobic órát tartott a FitArénában, hogy különlegessé tegye az aerobicot, hiszen nincsen rendezvény tánc nélkül.

Romeo specialitása a kick boksz aerobic, ahol az ütések mellett a rúgások is nagy hangsúlyt kapnak, így a teljes test folyamatosan mozog, az alsó és felső izomzat együtt erősödik.

2005-ben Romeo elsők közt rendezett hazánkba országos aerobic tourt, amit további 3 követett.
hirdetés
partnereink
aktuális háttérképek beállítás kezdőlapnak írj nekünk! impresszum médiaajánlat