hírlevél
név:
e-mail:
támogatók


galéria
Miss Fit 2011 - Döntő
Következő versenyző
Bokor Zsuzsanna
Kategória: Az év Prezentere - Body & Mind - női
Bokor Zsuzsanna

Intereten 1 szavazatot tudsz adni kategóriánkként.
SMS-t korlátlanul tudsz küldeni a 06-91-332-488 számra a versenyző kódjával . Minden sms 2 szavazatot ér.
Az sms díja: bruttó 155 Ft. (Az sms szolgáltató Ügyfélszolgálati száma: 06-1-371-4820).

SMS kód: presenter bokorzs

Nemzetközi STOTT PILATES® oktatóképző mestertanár/ IT instructor trainer.

SMS kód: bokorzs

Mottó:

A harmonikus mozgás a test egészsége, a test egészsége a lélek mosolya.

Hitvallás:

A hatékony pilatesz óra titka a minőségben, azaz oktató szakértelmében és a stúdió felszereltségében rejlik.

Az óráinkon a Vendég maximális figyelmet élvez, a feszültségoldó légzéstechnika és a szakszerűen megválasztott gyakorlatok biztonságosan dolgoztatják meg a nehezen elérhető testtájékokat, az izmokat egyensúlyba hozzák, így valósul meg a testi-lelki harmónia.

Nagy öröm látni, hogy a Vendégek teste a kitartó munka során „hangszerré” válik számukra. Tudatosan, szebben tartják magukat, karcsúbbá, egészségesebbé válnak.

A STOTT Pilates módszer az a technika, mely megtanulható, ugyanakkor megunhatatlan, változatos repertoire-ral rendelkezik és az alapja, illetve kiegészítése lehet minden más mozgásformának.

Ne légy rest kipróbálni több helyet akár, hogy megtaláld a számodra megfelelő, képzett pilates oktatót és felszerelt stúdiót!Életrajz:

Bokor Zsuzsanna
Nemzetközi STOTT PILATES® oktatóképző mestertanár/ IT instructor trainer.

Intenzív Pilates oktatói munkája már az USA -ban töltött évek alatt elkezdődött több mint egy évtizede, s jelenleg Magyarországon a Pilates Balance Stúdió hálózatot vezeti.


Világszinten elismert és keresett képzéseket vezet a Pilates Balance Stúdió-ban, amely közép Európa egyetlen Nemzetközi STOTT PILATES® Oktatóképző Központja.


A SEMMELWEIS EGYETEM TF Karán végzett sportedző, és a STOTT PILATES® alapjait oktatja a SEMMELWEIS EGYETEM Gyógytórnász hallgatóinak.

Balettművész, a Magyar Nemzeti Balett címzetes magántáncosa volt. Ortopéd szakorvos férjével és a Balance Stúdióval dolgozó mozgászervi szakemberekkel folyamatos konzultációt folytatva fejleszti oktatói módszerét, különös tekintettel a pilates prevenciós és rehabilitációs szerepére.

Európa egyik legmagasabban képzett oktatóképző mestertanáraként a legelismertebb nemzetközileg, és hazánkban is akkreditált teljes körű STOTT Pilates képzést vezeti a hivatalos STOTT® Pilates Nemzetközi Oktatóképző Központban.

Az általa vezetett STOTT Pilates iskola a világ legelismertebb pilates irányzata, hazánkban is a minőségi, és vállaltan nem a tömegképzés irány képviselője.

A család és a munka harmóniáját keresi folyamatosan két kisfiú, egy 3 éves és egy 3 hónapos nevelgetése közben.
hirdetés
partnereink
aktuális háttérképek beállítás kezdőlapnak írj nekünk! impresszum médiaajánlat