hírlevél
név:
e-mail:
támogatók


galéria
Miss Fit 2011 - Döntő
Következő versenyző
Németh Gergő
Kategória: Az év Prezentere - Body & Mind - férfi
Intereten 1 szavazatot tudsz adni kategóriánkként.
SMS-t korlátlanul tudsz küldeni a 06-91-332-488 számra a versenyző kódjával . Minden sms 2 szavazatot ér.
Az sms díja: bruttó 155 Ft. (Az sms szolgáltató Ügyfélszolgálati száma: 06-1-371-4820).

SMS kód: presenter ngergo

MOTTÓ

Az ember természetes állapota az egészség, harmónia és teljesség.BEMUTATKOZÁS

8 éve oktatok hatha jógát, és hogy jobban megértsem a különböző civilizációs ártalmakból, helytelen életmódból és tartáshibákból fakadó problémákat, amelyektől tanítványaim túlnyomó többsége szenved, Rekreáció Sportoktató, Wellness Instruktor és Gerinctréner képzéseket végeztem. Az így szerzett tapasztalatokból született a Gerincjóga, amely ötvözi a tradicionális és a modern szemléletmódot, a hatha jógát és a mozgásterápiát.

Tisztségek:
A Mandala Jógastúdiók szakmai vezetője
A Magyar Jógaoktatók Szövetségében a felügyelő bizottság elnöke
A Belső Mosoly Közhasznú Egyesület a Természetes Életmódért elnöke
Az Internetional Association of Yoga Therapists tagja
A Gerincjóga mozgásrendszer vezetőjeSZAKMAI ÖNÉLETRAJZ

Gyerekkoromtól foglalkozom különböző mozgásrendszerekkel: eleinte harcművészeteket gyakoroltam, majd a japán Do In-t és a kínai Gyógyító Tao rendszert. Huszonkét évesen ismertem fel a tudatos életmód fontosságát. Foglalkoztam fitoterápiával és reformtáplálkozással (1998-1999: Természetgyógyászati modul - fitoterápia), majd 3 évig (2000-2003) vezettem a WabiSabi nevű reforméttermet.

Belső Mosoly Közhasznú Egyesület a Természetes Életmódért
2005-ben alapítottam meg a Belső Mosoly Egyesületet, amelynek célja az életmódváltás segítése, illetve egy természettudatos szemléletmód kialakítása. A megalakulás óta elnökként irányítom a szervezet működését.

Jóga
A jógával 2000-ben, Miklós Ervinnél ismerkedtem meg, aki Yesudian közvetlen tanítványa volt. Oktatóképzést a Padma Jógastúdióban és a Himalájai Jógatradícióban végeztem. Beavatást Szvámi Véda Bharatitól kaptam, aki a meditáció addig nem tapasztalt mélysegeibe vezetett be. Számos tanfolyamon és továbbképzésen vettem részt az Iyengar és a Satyananda rendszerek oktatóinál, illetve számos ismert indiai mesternél. Szellemi vezetőmnek az advaita védanta, a nem-kettősség filozófiájának tanítóját, Gangát tartom, aki alapjaiban változtatta meg nem csak a jógával való kapcsolatomat, de egész életszemléletemet is.

Mandala Jógastúdiók
33 évesen, 2004-ben nyitottam meg a Mandala Jógastúdiót, ahol hamar szembesültem a modern, városi ember fizikai és energetikai korlátaival, amelyek akadályt jelentenek nem csupán a jógatechnikák elsajátításában, de egy örömteli, egészséges életvitel kialakításában is. A megoldást a többezer éves jóga és a modern mozgásterápiák összekapcsolásában láttam, ezért Rekreáció Sportoktató, Wellness Instruktor és Gerinctréner képzéseket végeztem, hogy jobban megértsem azokat a helytelen életmódból és tartáshibákból fakadó problémákat, amelyektől tanítványaim túlnyomó többsége szenved.

A Gerincjóga irányzat
A képzéseken szerzett tapasztalatok indították el a Gerincjóga nevű mozgásrendszer kidolgozását, amely ötvözi a tradicionális és a modern szemléletmódot. A testgyakorlatok, a helyes légzés, valamint a relaxáció gyakorlásán keresztül örömteli, biztonságos, mégis rendkívül hatékony fejlődést érhetünk el, amelynek hatásai az élet minden területén pozitív változásokat eredményeznek. 2007-ben nyitottam meg a Gerincjóga Központot, amely célirányosan a civilizációs ártalmak kezelésével foglalkozik, majd két évre rá az Advaita Jógaközpontot, amely méretében egyike Európa legnagyobb jógastúdióinak.

Oktatóképzések vezetése
Meggyőződésem, hogy a jóga nem csupán a tradicionális szellemi útként gyakorolható, hanem mozgásrendszerként a Wellness „Body & Mind” ágába is beilleszthető. Annak érdekében, hogy segítsük megtalálni a jóga helyét a modern ember életében, társaimmal elindítottuk az OKJ által hitelesített Sportedző – Gerincjóga oktatóképzésünket. Az alapképzésen oktatott alkalmazott anatómia és oktatásmódszertani alapok anyagára épül a nőijóga és hatha jóga oktatóképzés, illetve a test szisztematikus fejlesztését célzó haladó Gerincjóga továbbképzésünk.

Adatok
Születési dátum: 1971.07.28.
Születési hely: Budapest

Szakirányú képzések és munkák
2003: Padma Jógastúdió oktatóképzése
2003: Rekreáció Sportoktató képzés Wellness Instruktor szakirányban
2004: Gerinctréner képzés
2005: Belső Mosoly Közhasznú Egyesület megalapítása
2006: Himalájai Jógatradíció - oktatóképzés és beavatás
2007-től: OKJ-s, akreditált oktatóképzések vezetése és fejlesztése
hirdetés
partnereink
aktuális háttérképek beállítás kezdőlapnak írj nekünk! impresszum médiaajánlat